Buurtcamping Schothorst

Dit jaar is een start gemaakt met de organisatie van een Buurtcamping in Schothorst, onder met motto ‘Samen maken we onze wijk nog mooier’, te beginnen met eendaagse buurtcamping!

Op dinsdagavond 19 maart was er in de Koperhorst een bijeenkomst om te praten over het plan om in onze wijk een buurtcamping te organiseren. Het enthousiasme was groot, al waren er niet heel veel wijkbewoners aanwezig. Daarom en ook vanwege de noodzakelijke voorbereidingstijd denken we nu aan een laagdrempeliger opzet: een eendaagse buurtcamping, als voorproefje op wat een volledige buurtcamping kan bieden.

Een buurtcamping brengt veel gezelligheid, leuke ervaringen en nieuwe contacten met zich mee. Het zou een prachtige ervaring voor iedereen in de wijk zijn, ook al is het maar voor één dag.
Hoe kunt u helpen? Er zijn enthousiaste wijkbewoners nodig die hier aan mee willen werken. Of u nu goed bent in plannen, promoten, entertainen, logistiek regelen of koken, uw hulp is van harte welkom.

Dit is uw kans om een bijdrage te leveren aan een uniek evenement dat wijkbewoners op een heel bijzondere manier bij elkaar brengt.
Meedoen? Neem contact op met buurtnetwerker Ingrid Gaarthuis via email Ingrid.Gaarthuis@indebuurt033.nl of telefoon 06-16086637.

In deze brochure vindt u meer informatie over Stichting De Buurt en hoe zij buurtcampings organiseert.

Schothorst, Zielhorst & Hoefkwartier samen