Kunstonderwijs

Scholen in de kunst

Scholen in de Kunst biedt een ruim aanbod aan cursussen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen in Amersfoort, Leusden en Soest. Bekijk het volledige aanbod op www.scholenindekunst.nl

Vier je kinderfeestje bij Scholen in de Kunst

Waan je een stoere hiphopdanser, speel de toneelsterren van de hemel, werk als een echte kunstenaar aan je kunstwerk of speel samen een muziekconcert voor je ouders: je verjaardag wordt pas echt feest bij Scholen in de Kunst!

Ze bieden creatieve feestjes zoals schilderen, dansen, muziek maken en bouwwerken timmeren. De kunstvakdocenten proberen zoveel mogelijk aan de wensen te voldoen. Zo kunnen ze het thema aanpassen aan de leeftijd en voorkeuren van de jarige en een eindpresentatie aan alle ouders geven. Door dit van tevoren met de vakdocent door te spreken krijgt je een goed idee wat er tijdens het feestje gebeurt.

Een kinderfeestje bij Scholen in de Kunst kost 175 euro. Dit is inclusief materialen, iets te drinken en btw. Je kunt tot maximaal 15 kinderen meenemen. Bij beeldende feestjes rekenen ze € 10,00 extra materiaalkosten vanaf de 10e deelnemer.

Schothorst, Zielhorst & Hoefkwartier samen