Inloophuis Schothorst

(Foto: Dick Bijl)

Bij ons kun je terecht voor een kopje koffie of thee en voor een praatje of een luisterend oor. Ook kun je bij ons dingen met anderen ondernemen, zoals wandelen, deelnemen aan een activiteit of de wekelijkse maaltijd. Kun je niet naar het inloophuis komen, door ziekte of iets anders? Dan kan er iemand op bezoek komen. Zo verbinden we ons met elkaar en de wijk, als organisatie en van mens tot mens.

Daarnaast geeft het doen van vrijwilligerswerk onze medewerkers de kans om iets voor een ander te betekenen en daar voldoening in te vinden. Ook als ‘inloper’ beteken je iets voor de ander: elkaar ontmoeten en een praatje maken, dat doe je immers samen.

Hier ben je welkom om te zijn zoals je bent. Er is ruimte om jezelf te zijn en ruimte om je gaven en talenten te ontwikkelen, als je dat wilt. Ook heel praktisch is er ruimte: wil je iets organiseren voor of met mensen uit de wijk? Dan kun je bij ons de woonkamer huren. Heb je hulp nodig bij het uitwerken van je idee, of bij de organisatie ervan? En past het idee binnen de missie en visie van Inloophuis Schothorst? Dan denken wij graag met je mee. Zo maken we er met elkaar iets moois van.

Contact:
Lancelotpad 18, 3813 EW
(033) 480 19 02
info@inloophuisschothorst.nl
Website:  https://inloophuisschothorst.nl/

Schothorst, Zielhorst & Hoefkwartier samen