Subsidie Projecten #Indebuurt

De gemeente Amersfoort biedt subsidie voor ideeën en activiteiten die bijdragen aan het welzijn van mensen of die mensen ondersteunen of samen brengen. Indebuurt033 voert sinds 2017 de subsidieregeling uit.

Alle informatie hierover vindt u op de pagina van de gemeente Amersfoort: https://www.amersfoort.nl/product/subsidie-projecten-indebuurt.htm of op de site van Indebuurt033: https://indebuurt033.nl/actief-in-de-wijk/subsidieaanvraag/

Voor deze subsidie horen de wijken Schothorst – Zielhorst Hoefkwartier bij elkaar.

Elk kwartaal kan er subsidie worden aangevraagd (vóór 1 januari, vóór 1 april, vóór 1 juni en vóór 1 oktober). De aanvraag moet worden ingediend op een aanvraagformulier, goed onderbouwd en met een degelijke begroting.

Het SZH Bewonersteam beoordeelt de aanvragen en adviseert het management van Indebuurt033 erover. Indebuurt033 beslist namens de gemeente en stuurt de beschikking (het oordeel over de aanvraag) naar de aanvrager. Als de aanvraag is goedgekeurd kan de aanvrager snel daarna over 80% van het geld beschikken.

Wie meer wil weten van de aanvragen en de inhoudelijke verantwoording kan contact opnemen met de buurtnetwerker Sanja Willems. Die kunnen u ook meer vertellen over hoe de toekenning van deze subsidie tot stand komt.

De informatie van de aanvragen en verantwoordingen uit de verschillende wijken van Amersfoort en stadsbreed, vindt u op de op de website indebuurt033.

Schothorst, Zielhorst & Hoefkwartier samen